Het team van Auto Vink

Over ons

Wie zijn wij

Al 35 jaar is Auto Vink het universele autobedrijf in Nieuw-Vennep waar u niet alleen terecht kunt voor alle voorkomende onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw personenauto en bedrijfswagen maar ook het herstellen van schades behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het merk Mercedes en hebben tevens 35 jaar ervaring in het importeren van auto's uit Duitsland. We kennen de markt en het invoerproces. 

De bedrijfsvoering ligt in handen van vader Maarten en zoon Jeroen Vink. Samen met hun team van monteurs zijn zij de vaste gezichten binnen Auto Vink die u graag tot dienst staan. 

Onze historie

35 jaar geleden begon Maarten Vink thuis met de in- en verkoop en reparatie van personenauto's. Ongeveer 7 jaar later kocht Maarten het stuk grond aan de Gersteweg 5 in Nieuw-Vennep. Jeroen is opgegroeid tussen de auto's en is, na enkele jaren ervaring te hebben opgedaan in de autotechniek elders, bij zijn vader in het bedrijf gekomen en samen hebben zij Auto Vink laten floreren tot een volwaardig universeel autobedrijf die u als klant op alle gebieden kan bedienen. Of het nu is voor onderhoud, de APK, het oplossen van een complexe storing of het herstellen van een fikse schade, bij Maarten en Jeroen en hun team kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten. 

Ook het zoeken naar een auto en het importeren van auto's uit Duitsland behoort tot de jarenlange ervaring bij Auto Vink. 

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf? Kom eens langs voor een kennismaking, u bent van harte welkom!